PostavaNick:Deized
Level:80
Class:Paladin
Race:Blood elf
Je postava kupovaná?

ne
Sdílíš s někým účet?

ne
Talenty a equipMain spec:Retribution paladin
Main spec talenty: 11/5/55
http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Phobos&n=Deized&group=1Off spec: Protection
Off spec talenty: 0/0/0
http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Phobos&n=Deized&group=2Máš full PvE equip?

ano jak na retri tak prot
GearScore v PvE: retri 4203 prot 4031
Zkušenosti a dovednostiJak dlouho hraješ WoW?

wow som začínal hrať pri oficialnom prechode z vanily na TBC nerátam to a radšej ani nechcem vedieť koľko to je
Jaké máš zkušenosti s touto class a spec?
Paladina som hrával viac menej celé TBC obdobie všetky spec na wotlku ho hrám asi rok +- skúsenosti ako retri tak tank avšak uprednostňujem retri skúsenosti s holy mizivé ale odhealované mám svoje avšak môj holy eq je asi tak 3k8 gs
Jaké máš zkušenosti s raidy (především WotLK)?
odprogresované naxx, obs +3, EoE, Onyxia, UD z pohľadu melee- aj keeprov, z pohľadu ranged full včetne HM
Máš další postavy (alty)? ano mám shamu, huntra, rogunu...
Screen tvého UI při raidu:
(

)

screen s raidu bohužiaľ nemám ale hádam postačí z dungeonu
Jaké používás v raidu addony?

DBM v prvom rade, ag, bartender, DBL, GC, pally power, outfitter, recount, ouf Orbs
Používás makra/keybindy?

ano používam viď screen
Profese a reputaceProfese (skill): JWC 450/450 epic gemy
ENG 445/450 personal mini BL, bomby
Cooking (skill): 446
Sons of Hodir: exalted
Knights of Ebon Blade:exalted
Kirin Tor: exalted
Wyrmrest Acord: friendly

ako melee nepotrebujem na ench ale repku dorobím
Argent Crusader: revered

ench mám, repku dorobím
GuildaJaké byly tvé předchozí guildy?

Public Enemies
Důvod jejich leavnutí?

Rozpad guildy a jej skladanie a rozkladanie vedenie potom rozhodlo, že konec a šli k IO
Proč se chceš přidat právě k nám? chcem si poriadne zaraidovať progresnúť si UD očakávam tolerantný kolektív ktorý sa neuráža a vie ako nato
Co očekáváš od naší guildy?

viď predchádzajúci bod
Znáš u nás někoho, může tě někdo doporučit? poznám asi len Spire/Sliwko myslím že iných ani nie
Technické údajeRychlost tvého internetu? doma 2MB ADSL 20 metrov od ústredni, na intráku 100megová optika (počas raidov by som mal byť tam).
Tvé FPS v raidu? viď screen ale nikdy nejdem pod 30 nekontrolujem to len viem že to netrhá
Nějaké jiné problémy s PC? trošku starší ntbk a stým súvisiace problémy hranie je ale v pohode
Máš a umíš používat Mumble? ano a ano
Máš a používáš mikrofon? ano a znova ano
O toběVolám sa Stanislav mám 22 študujem 4.ročník na STU SjF v Bratislave. záľuby šport stolný tenis volakedy súťažne, plávanie, basket, trošku posilka, samozrejme baby chaty a akcie ...