PostavaNick:Smoothie
Level:80
Class:Paladin
Race:Bloodelf
Postava kupovaná nie je. Celú som ju vyexpil,pretože si myslím že také skúsenosti,ktoré získam pri expení na 80tke nezískam.
Talenty a equipMain spec:Holy
Main spec talenty: 51/5/15
Off spec:Retribution (low) snažím sa získať nejaký EQ
Off spec talenty: 0/17/54
Máš full PvE equip? áno ,ale mám aj nejaké 200-vkové
GearScore v PvE:4377
Zkušenosti a dovednostiJak dlouho hraješ WoW? Asi 5 rokov s nejakými prestávkami

Jaké máš zkušenosti s touto class a spec? Paladina som nikdy nevymenil za nič iné, takže má s ním výborné skúsenosti.Holy hrám asi 3 roky.
Jaké máš zkušenosti s raidy (především WotLK)?Poznám všetky taktiky od Naxxu až pod UD aj HM.Ak si nie som istý pozriem sa ešte raz.Takže s nimi problém nemám.
Máš další postavy (alty)? Mám ich hromady

Najlepší je asi priest (65lvl)
Screen tvého UI při raidu: Raid som dávno nebol takže taký screen asi nemám ale nie je problém poslať ak ho bude niekto veľmi potrebovať.
Jaké používás v raidu addony?HealBot,DBM,Dominos,Group Calendar,Xperl,Pally Power,rôzne castbary a tie ktoré dávajú pozor na cooldowny.
Používás makra/keybindy? Samozrejme ale nie veľa pretože všetko mám nahodené na HealBote.
Profese a reputaceProfky som nedávno menil takže ich nemám vôbec vyskillené,robím na nich zakaždým keď mám čas
BS (skill):1
JWC (skill):92
Cooking (skill):72
Sons of Hodir: Hated - nefunguje mi
Knights of Ebon Blade: Exalted 999/1000
Kirin Tor: Revered 15k/21k
Wyrmrest Acord: Exalted 216/1000
Argent Crusader: 282/6000
GuildaJaké byly tvé předchozí guildy?Everlastings Terénní šneci,Thunder Lords,the frost decade
Důvod jejich leavnutí?
Everlastings som opustil s bratom ako jeho alt ked som ešte nebol na toľko samostatný.Jeho kamaráti vytvorili Terénních šnekov ktorý sa potom rozpadli (na čas sa mi wowko znechutilo). Potom ma brat presvedčil nech idem hrať wowko joinol som Thunder Lords a po dovolenke som mal kick.
Potom ma na jednom HCcku invly do Frost decade.Včera som prišiel a už som mal biely tabard.Phenix mi napísal že o tom rozhodli nejaký šiesti ludia že proti tomu sa nemôže postaviť.A tak som tu a píšem prihlášku

Proč se chceš přidat právě k nám? Všimol som si že u vás je dosť ludí ktorých poznám ak ešte sú (Seeon,Baruu,Nawarana a Shall)
Znáš u nás někoho, může tě někdo doporučit? Myslím že tý vyššie uvedený (ak u vás stále sú) ale je to ich názor a to musia povedať oni.
Co očekáváš od naší guildy? Očakávam že budete chodiť raidy na úrovni,komunikatívnosť a ľudí,ktorý radi pomôžu
Technické údajeRychlost tvého internetu? 3088 (kbit/s)
Tvé FPS v raidu? Neviem keď bude niekto potrebovať môžem sa to pokúsiť nájsť
Nějaké jiné problémy s PC? Nie moje pc je nabúchaná kraksnička
Mumble mám a viem ho používať,mikrofón samozrejme mám tiež.
O toběVolám sa Martin Ondruška.
Mám 14 rokov.
Bývam pri Topoľčanoch.
Nebudem to tu vypisovať ak niekto bude chcieť niečo z týchto údajov ak napíše,dám mu aj čislo bot