PostavaNick: Iness
Level: 80
Class: Priest
Race: Blood Elf
Je postava kupovaná? Ne
Sdílíš s někým účet? Ne
Talenty a equipMain spec: Holy
Main spec talenty: 13/58/0
Off spec: Shadow
Off spec talenty: 13/0/58
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=InessMáš full PvE equip? aano
GearScore v PvE: 4427 holy / 4404 shadow
Zkušenosti a dovednostiJak dlouho hraješ WoW? 5 let - 4 roky na offi, 1 rok na Twinstaru
Jaké máš zkušenosti s touto class a spec? mam 3 roky zkušeností s touhle clasou a specem
Jaké máš zkušenosti s raidy (především WotLK)? progresovala sem každý raid až k ICC /taktiky znám Naxx, Ulduar (yogg pouze teoreticky:-)), OS, VOA, EOE, TOC, ICC
Máš další postavy (alty)? Na twinu mam Druida 80lvl resto/feral tank, 70lvl Paladina prot/holy, na offi mam 80tky palu, priesta, locka, maga
Screen tvého UI při raidu: bohužel nemam
Jaké používás v raidu addony? DBM, Omen, Recount, Grid, MSBT, IceHud, Xpearl, Dominos
Používás makra/keybindy? Makra moc ne, keybindy ano
Profese a reputaceProfese (skill): Herbal 450, Inscription 437 /herbal budu předělávat na ench
Cooking (skill): 0
Sons of Hodir: nepotřebuju mam ins:-)
Knights of Ebon Blade: neutral
Kirin Tor: exalted
Wyrmrest Acord: exalted
Argent Crusader: exalted
GuildaJaké byly tvé předchozí guildy? na offi Dračí Jezdci, Deathwings, Remedy
Twinstar: Gummy Bears, Plan B
Důvod jejich leavnutí? DJ se rozpadli, Deathwings se spojili s Remedy a potom sem pomalu přestavala s ofikem, tady na twinu sem priesta vyexpila v Gummy B. a pak se spojili s Planem B - odchod protože mi nevyhovuje /roll system, chci guildu s DKP systémem:-)
Proč se chceš přidat právě k nám? Dobrá pověst, DKP systém
Znáš u nás někoho, může tě někdo doporučit? S Pazinkou sem byla v Gummy Bears, ale ještě sem expila, takže asi ne.
Co očekáváš od naší guildy? kvalitní raidování, dobrý kolektiv
Technické údajeRychlost tvého internetu? 10Mb/s 1Mb/s
Tvé FPS v raidu? kolem 25
Nějaké jiné problémy s PC? ne
Máš a umíš používat Mumble? ano ano
Máš a používáš mikrofon? mam, moc nemluvim, co jako healer mam v raidu furt rikat,)
O toběJmenuju se Adriana, je mi 21 a jsem z Prahy. Studuju druhým rokem účetnictví na VŠE.