PostavaNick: Elcefalitida
Level: 80
Class: Druid
Race: Tauren
Je postava kupovaná? Není, je poctivě vyexpená.
Sdílíš s někým účet? Nesdílím.
Talenty a equipMain spec: Feral (dps)
Main spec talenty: 0/60/11
http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Phobos&n=Elcefalitida&group=1Off spec: Resto
Off spec talenty: 11/0/60
http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Phobos&n=Elcefalitida&group=2Máš full PvE equip? Nemám. Prozatím převážně PvP. Důvody jsou rozepsány níže.

GearScore v PvE: dps 4252, resto cca 4000
Zkušenosti a dovednostiJak dlouho hraješ WoW?
Od roku 2006. Začínal jsem na serveru GoldDream, Narnias a nakonec Twinstar. Jsem převážně TBC player. Potom nastala delší pauza a ocitl jsem se tady - uprostřed Wotlk.
Jaké máš zkušenosti s touto class a spec?
Troufám si říct, že jsem s touto postavou už z větší části sehranej. Ale pořád je co se učit a já se tomu nebráním. Naopak se rád něco příučím, když bude od koho.
Jaké máš zkušenosti s raidy (především WotLK)?
Budu naprosto upřímný - téměř nulové. Jak už jsem psal, jsem TBC player a Wotlk je pro mě novinka. Tohle je moje první 80tka. Ale myslím si, že to není nic, co by se nedalo během krátké doby dohnat.

Od toho je net, případně mumble/skype atp..
Máš další postavy (alty)?
Mám, ale jsou to prozatím zanedbatelné levely.
Jaké používás v raidu addony?
Na 2.4.3 jsem používal Bongos, GroupCalendar, Omen, dmg meter a tomu podobný.. ale nejspíš se za tu dobu obzory trochu rozšířily, co se addonů týče.

Používás makra/keybindy?
Používám. Bez nich si to neumím představit.
Profese a reputaceProfese (skill):
Alchemy 450
Herbalism 465
Secondary:
Cooking 450
Fishing 225
Argent Crusade: Neutral
Kirin Tor: Exalted
Knights of Ebon blade: Friendly
Kalu´ak: Revered
The Sons of Hodir: Exalted
The Wyrmrest Accord: Exalted
Horde Expedition: Exalted
Moje současná guilda je "Exalted with your mom" .. původně jsem neměl v plánu se k nějaké guilde přidávat. Ale nakonec jsem se k nim jako low level přidal. Nelituju toho.

Jsou tam fajn lidi a jsem rád, že jsem je poznal. Nicméně je nás tam málo a sotva bychom složili 5man. Natož 10m nebo 25m.
Důvod jejich leavnutí? Opustil bych guildu jen fyzicky. Jinak jsem s nimi pořád v kontaktu a nic proti nim nemám. Jen se zkrátka není možné dostat nikam dál.. po stránce eq.
Proč se chceš přidat právě k nám?
Chci zjistit, jestli mi za to stojíte a poznat nové lidi

Ale možná už mi trochu i to raidování chybí. Na TBC jsme začínali od naprosté nuly.. nejdříve 5many, T4 raidy... a nakonec jsme to dotáhli až k samotnýmu Illidanovi. A právě ten progress mi nejspíš chybí. Navíc bych rád poznal Wotlk raidy a porovnal je s TBC. A nakonec bych taky rád zjistil, jestli na to i po takový době mám. Nebo jestli už jsem vyšel ze cviku a jsem na takovýhle věci moc starej.

Znáš u nás někoho, může tě někdo doporučit?
Obávám se, že ne.
Co očekáváš od naší guildy?
Větší část toho jsem tady už vypsal. Ale očekávám ráidování, zábavu, komunikaci, vzájemnou toleranci a další věci, které by se měly schovávat pod pojmem "guilda"
Technické údajeRychlost tvého internetu?
Standartně 20mb. Rozděleno mezi 4pc. Takže záleží na počtu lidí, co sedí u pc.

Ale nikdy jsem s tím neměl problémy.
Tvé FPS v raidu?
Dostačující. Prozatím mám grafiku naplno vyjma stínů. Není problém snížit pro zvýšení fps.
Nějaké jiné problémy s PC?
Doufám, že ne.

O ničem nevím.

Máš a umíš používat Mumble?
Není problém stáhnout.
Máš a používáš mikrofon?
Mám. Používám.
O toběJe mi 20let a jsem z Prahy. O víkendu bývám v práci, ale přes týden bývám volnější.

A co se týče zájmů, tak těch je podstatně víc, ale určitě nemůžu vynechat auta a za hezkou slečnou se taky ohlídnu.

a dobrym jídlem nepohrdnu (akorát opravdu nemám rád akorát halušky - Slovákům se omlouvám..

) Víc se toho případně dozvíte časem.
Rád bych ještě zmínil, že prioritou je pro mě real life. Wow mám jen jako zpestření, odreagování a zábavu. Proto pokud potřebujete někoho 24h/7d online, tak pro vás asi nebudu ideální partie.